Hier een kleine greep uit onze E-bike collectie die u in onze winkel kunt bezichtigen.  Ook hebben wij van verschillende type E-bikes  "demo" modellen staan om uit te proberen.

Kom gerust langs voor een proefrit en uitleg

Pegasus Siena E7 Plus Belt

€ 2849,--

Het succesnummer de Pegasus Siena E7 Plus e-bike is in 2021 uitgebreid met een tandriem (Belt) versie.

De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. Het damesframe is bijzonder stijf wat de rijeigenschappen ten goede komt. Dit merk je vooral met bagage, hogere snelheden

De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren. Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van BOSCH is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel  50 Nm). Deze motor is geschikt voor zowel de korte fietsmomenten zoals boodschappen doen als de langere fietstochten op zondagmiddag.

Een andere highlight van de Siena E7 Plus Belt is de veilige en goed doseerbare hydraulische velgremmen. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Veel remkracht en altijd controle voor optimale veiligheid.

De met carbon versterkte Gates tandriem is schoon, stil en licht en nagenoeg onderhoudsvrij. Het geeft fietsen een nieuwe dimensie

 

 

Specificaties

Motor fabrikant Bosch
Model motor Bosch Active Line Plus (GEN4) 25/50Nm
Motor type i Middenmotor
Kracht motor 250 Watt
Accu fabrikant Bosch
Accu voltage 36 V
Accu inhoud Ah 11 Ah
Frame materiaal Aluminium
Framehoogte 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm
Wielgrootte 28"
Product E-bike
Merk Pegasus
Model Siena E7 Plus Belt
Type frame Dames