Hier een kleine greep uit onze E-bike collectie die u in onze winkel kunt bezichtigen.  Ook hebben wij van verschillende type E-bikes  "demo" modellen staan om uit te proberen.

Kom gerust langs voor een proefrit en uitleg

Pegasus Siena E7F Plus

€ 2649,--

 

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Pegasus Siena E7 Plus e-bike.

De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. Het damesframe is bijzonder stijf wat de rijeigenschappen ten goede komt. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren.

Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van BOSCH is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel  50 Nm). De motor zorgt voor gematigd gedoseerde ondersteuning voor iedereen die graag op verharde wegen of fietspaden rijdt en wilt genieten van de dagelijkse trips.

Een andere highlight van de Siena E7 Plus zijn de veilige en goed doseerbare hydraulische velgremmen. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Veel remkracht en altijd controle voor optimale veiligheid. De verlichting is in 2021 vernieuwd: de nieuwe koplamp heeft een lichtopbrengst van 50 Lux.

 

Specificaties

Motor fabrikant Bosch
Model motor Bosch Active Line Plus (GEN4) 25/50Nm
Motor type i Middenmotor
Kracht motor 250 Watt
Accu fabrikant Bosch
Accu voltage 36 V
Accu inhoud Ah 11 Ah
Frame materiaal Aluminium
Framehoogte 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm
Wielgrootte 28"
Product Kinderfiets
Merk Pegasus
Model Siena E7F Plus
Type frame Dames
Wielmaat 28
Remsysteem Hydraulische remmen
Versnelling type Shimano Nexus 7
Versnellingssysteem Naafversnelling
Aantal versnellingen 7
Conditie Nieuw